Τήνος

από 159€

Προορισμός

Τήνος

Ημέρες

4

3/6, 17/6, 24/6, 1/7
Τιμοκατάλογος

Περισσότερα

1η ημέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΡΑΦΗΝΑ (520χλμ)

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις 22.00. Περνώντας από Λεπτοκαρυά, Βόλο, Αλαμάνα και με καθoδόν στάσεις συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ραφήνας.

2η ημέρα : ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ

Άφιξη νωρίς το πρωί στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Τήνο. Άφιξη στο νησί νωρίς το μεσημέρι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και για μια πρώτη γνωριμία με την όμορφη Χώρα.

3η ημέρα: ΤΗΝΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

Προσκύνημα στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης, Κοινωνία και πρωινό στο ξενοδοχείο σας. Ακολούθως θα ξεκινήσουμε το γύρο του νησιού, όπου θα επισκεφτούμε και θα προσκυνήσουμε το μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (Μονή Κεχροβουνίου). Εκεί θα δούμε το ησυχαστήριο της Αγίας, την κάρα της και την έκθεση χειροποίητων εργόχειρων. Αναχώρηση και περνώντας από τα όμορφα χωριά Κέχρος, Βώλαξ, Κάµπο, Καρδιανή, Υστέρνια, άφιξη στο μεγαλύτερο χωριό της Τήνου, τον Πύργο. Εδώ θα δούμε το σπίτι και το εργαστήριο του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, όπως επίσης και το μουσείο των Τήνιων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ στη γραφική πλατεία και συνεχίζουμε για το παραλιακό χωριό Πάνορµο. Επιστροφή και το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στη Χώρα µε τα στενά πλακόστρωτα σοκάκια της.

4η ηµέρα: ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (520 χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για το Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους. Εδώ, θα θαυμάσουμε το Μπούρτζι, σήμα-κατατεθέν της πόλης. Έπειτα θα επισκεφθούμε το κάστρο του Παλαμηδίου με την πανοραμική θέα. Θα συνεχίσουμε την περιήγηση στη γραφική πόλη του Ναυπλίου και στην Παλιά Πόλη (Ανάπλι) με τη σαγηνευτική γοητεία των πλακόστρωτων στενών. Θα ολοκληρώσουμε την περιήγησή μας με το ναό του Αγίου Γεωργίου, και το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα όπου δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και βόλτα στη μεγάλη πλατεία Συντάγματος. Έπειτα συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για τις Μυκήνες. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και φαγητό εξ ιδίων. Ξεκινάμε για την επιστροφή και μετά τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

  • Το πούλμαν συνοδεύει τους εκδρομείς και μέσα στο νησί της Τήνου
  • Μεταφορά με πούλμαν και ακτοπλοϊκά με επιστροφή 140€

Περιλαμβάνει: Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας.Τα εισιτήρια του πλοίου Ραφήνα – Τήνος – Ραφήνα σε σαλόνια. Τις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής σας. Τα πρωινά στα ξενοδοχεία (εκτός από το δωμάτια ΝΙΚΙ, SOULA, FLORA που δεν περιλαμβάνουν πρωινά).Συνοδό του γραφείου μας. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης, ΦΠΑ .

Δεν περιλαμβάνει: Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρο διαμονής

για

οποιαδήποτε

απορία

Scroll to Top