Πόρτο Χέλι – εκδρομή Αγίου Πνεύματος

από 259€

Προορισμός

Πόρτο Χέλι

Ημέρες

4

10/6
Τιμοκατάλογος

Περισσότερα

1η ημέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ - ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ (665χλµ.)

Συγκέντρωση στα γραφεία μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση για την Επίδαυρο. Μετά τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν και διασχίζοντας τον ισθμό της Κορίνθου, άφιξη στην Επίδαυρο. Θα επισκεφτούμε το αρχαίο θέατρο και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Πόρτο Χέλι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα : ΥΔΡΑ - ΣΠΕΤΣΕΣ

Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε, προαιρετικά, µε τοπικό καράβι τα δύο πανέμορφα νησιά, Ύδρα και Σπέτσες. Άφιξη στην Ύδρα όπου θα περιπλανηθούμε στα πέτρινα καλντερίμια και θα θαυμάσουμε τα τρίπατα αρχοντικά των καπεταναίων της επανάστασης. Στη συνέχεια αναχώρηση για τις Σπέτσες. Άφιξη και μπορούμε να επισκεφθούμε το αρχοντικό της Μπουμπουλίνας, σε απόσταση 100 περίπου μέτρων από το λιμάνι και στη συνέχεια θα δούμε στην πλατεία Ποσειδωνίου, το πρώτο ξενοδοχείο του νησιού, χτισμένο το 1897 και το άγαλμα της Μπουμπουλίνας να ατενίζει το πέλαγος. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο µας. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΕΡΜΙΟΝΗ - ΓΑΛΑΤΑΣ – ΠΟΡΟΣ

Πρωινό, και αναχώρηση για την Ερμιόνη. Άφιξη στο Γαλατά, επιβίβαση (προαιρετικά) στο καραβάκι και άφιξη στον καταπράσινο Πόρο. Αφού απολαύσετε τον καφέ σας και την βόλτα στο όμορφο νησί, επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ θα κάνουμε τη βόλτα μας στο όμορφο Πόρτο Χέλι. Διανυκτέρευση.

4η ηµέρα: ΝΑΥΠΛΙΟ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (705χλµ.)

Πρωινό και αναχώρηση για το Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους. Εδώ, θα θαυμάσουμε το Μπούρτζι, σήμα-κατατεθέν της πόλης. Έπειτα θα επισκεφθούμε το κάστρο του Παλαμηδίου με την πανοραμική θέα. Θα συνεχίσουμε την περιήγηση στη γραφική πόλη του Ναυπλίου και στην Παλιά Πόλη (Ανάπλι) με τη σαγηνευτική γοητεία των πλακόστρωτων στενών. Θα ολοκληρώσουμε την περιήγησή μας με το ναό του Αγίου Γεωργίου, και το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα όπου δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και βόλτα στη μεγάλη πλατεία Συντάγματος. Έπειτα συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για τις Μυκήνες. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και φαγητό εξ ιδίων. Ξεκινάμε για την επιστροφή και μετά τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Περιλαμβάνει: Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα Συνοδό του γραφείου µας Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Ημιδιατροφή Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης. Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει: Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρο διαμονής

για

οποιαδήποτε

απορία

Scroll to Top