Μετέωρα, Καλαμπάκα, Τρίκαλα – εκδρομή Αγίου Πνεύματος

από 119€

Προορισμός

Μετέωρα, Καλαμπάκα, Τρίκαλα

Ημέρες

3

11/6
Τιμοκατάλογος

Περισσότερα

1η ημέρα : : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ –ΤΡΙΚΑΛΑ (250 χλμ)

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 08.00 για Καλαμπάκα, όπου θα επισκεφτούμε τον Ιερό Βράχο των Μετεώρων. Θα δούμε τα μοναστήρια Μονή Βαρλαάμ και Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια γεύμα εξ’ ιδίων στην Καλαμπάκα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και το απόγευμα βόλτα στα Τρίκαλα. Μια πόλη με δέντρα, φύση και το φυσικό στολίδι της (τον ποταμό Ληθαίο) γεμίζουν τον επισκέπτη από την πρώτη ματιά. Επιστροφή στην Καλαμπάκα. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα : ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΠΥΛΗ - ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ (150 χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση, πρώτη µας στάση στο πανέμορφο πέτρινο γεφύρι που έχει κτιστεί το 1514 από τον Άγιο Βησσαρίωνα και βρίσκεται στην είσοδο του χωριού Πύλη Τρικάλων. Συνεχίζουμε για το γραφικό Περτούλι, μια πανέμορφη περιοχή της ανατολικής Πίνδου κτισμένη σε υψόμετρο 1200 μέτρων και συνεχίζουμε για την Ελάτη, γραφικό χωριό σε υψόμετρο 950 μέτρων, χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Το απόγευμα επίσκεψη στο μουσείο φυσικής ιστορίας και μανιταριών. Αφιξη στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διαν/ση.

3η ημέρα: ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝIΚΗ (400 χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για τη Λίμνη του Νικόλαου Πλαστήρα που βρίσκεται 25 χλμ. δυτικά της Καρδίτσας. Μια πανέμορφη λίμνη αγκαλιασμένη από τα καταπράσινα βουνά που καθρεπτίζονται στα νερά της και τους αρκετούς χείμαρρους με τα κρυστάλλινα νερά που καταλήγουν σ’ αυτήν. Συνεχίζουμε, πίνοντας τον καφέ μας στο Αγνάντι και το μεσημέρι γεύμα εξ’ ιδίων με ψάρι στα κάρβουνα στην πλαζ Λαμπερού, που βρίσκεται δίπλα στη Λίμνη. Το απόγευμα θα πιούμε τον καφέ μας στην πλατεία της Καρδίτσας. Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη και άφιξη νωρίς το βράδυ στην πόλη μας. 

Περιλαμβάνει: Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας. Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό του γραφείου µας Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Διατροφή. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης. Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει: Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρο διαμονής

για

οποιαδήποτε

απορία

Scroll to Top