Κέρκυρα – εκδρομή Αγίου Πνεύματος

από 149€

Προορισμός

Κέρκυρα

Ημέρες

3

11/6
Τιμοκατάλογος

Περισσότερα

Εκεί που γεννιέται ο Αμβρακικός απλώνεται η πολιτεία του ιστορικού Κραβασαρά. ΛΙΜΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ -ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ( το ομορφότερο ψαροχώρι της Ελλάδος που «επιπλέει» στο νερό )

1η ημέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ – ΚΑΝΟΝΙ – ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ

Συγκέντρωση στο γραφείο μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα. Μετά από τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή φτάνουμε στο λιμάνι απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για το όμορφο νησί της Κέρκυρας. Άφιξη στο Νησί των Φαιάκων και ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το απόγευμα επίσκεψη στο φημισμένο Κανόνι. Εδώ θα θαυμάσουμε το εκκλησάκι της Παναγίας των Βλαχερνών και το ξακουστό Ποντικονήσι. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα : ΚΕΡΚΥΡΑ ξενάγηση πόλης - ΑΧΙΛΛΕΙΟ

Πρωινό και αναχώρηση για το Γαστούρι όπου θα ξεναγηθούμε σε μια από τις γνωστότερες βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης, το ξακουστό Αχίλλειο. Συνεχίζοντας την ξενάγηση της πόλης θα επισκεφθούμε την Εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα – Πολιούχου της Κέρκυρας, το Παλιό και το Νέο Φρούριο και την μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, την πλατεία Σπιανάδα, με τον περίφημο πεζόδρομο ‘Λιστόν’. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και το βράδυ βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την πανέμορφη Παλαιοκαστρίτσα. Το παραλιακό χωριό βρίσκεται Βορειοδυτικά της πόλης και νότια του Βυζαντινού Κάστρου του Αγγελοκάστρου. Μελετητές ισχυρίζονται πως εδώ ήταν η πρωτεύουσα των Φαιάκων, όπου η Ναυσικά βρήκε τον Οδυσσέα. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Μοναστήρι της Παλαιοκαστρίτσας που βρίσκεται στους υπερυψωμένους κήπους στην άκρη του ακρωτηρίου. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Κέρκυρας και αναχώρηση για το λιμάνι απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Ηγουμενίτσα. Στάση για καφέ στα Γιάννενα και άφιξη το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Περιλαμβάνει: Τις μεταφορές µε πούλμαν του γραφείου µας. Τα εισιτήρια του F/B για Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Συνοδό του γραφείου µας και ξεναγό. Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο. Διατροφή. Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης. Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει: Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό. Φόρο διαμονής

για

οποιαδήποτε

απορία

Scroll to Top