Αεροπορική εκδρομή Ρόδο – Σύμη – Καστελόριζο

από 495€

Προορισμός

Ρόδος

Ημέρες

4

Τιμοκατάλογος

Γενικές πληροφορίες

1η Μέρα

Συγκέντρωση στις 12.00 για αεροδρόμιο Μακεδονία Θεσσαλονίκης όπου με απευθείας πτήση της Aegean Αirlines πετάμε για Ρόδο . Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο RODOS PALACE , τακτοποίηση , δείπνο στο ξενοδοχείο και το βράδυ βόλτα στην παλιά πόλη , διανυκτέρευση

2η ημέρα

Πρωινό και αναχώρηση για την ημερήσια εκδρομή μας στο όμορφο νησί της Σύμης που βρίσκεται 12μίλια ΒΔ της Ρόδου. Η Σύμη σε μαγεύει από την πρώτη κιόλας στιγμή που το πλοίο θα πλησιάσει στο λιμάνι του Γιαλού με τα παραδοσιακά αρχοντικά σπίτια που απλώνονται αμφιθεατρικά . Χρόνος ελεύθερος για βόλτα στο νησί , και φαγητό επίσης θα επισκεφθούμε στον όρμο του Πανορμίτη το μοναστήρι που είναι αφιερωμένο στον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Επιστροφή στη Ρόδο , δείπνο στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η ημέρα

Πρωινό και μεταφορά στο λιμάνι όπου θα πάρουμε το πλοίο για Καστελόριζο ή επισήμως Μεγίστη , άφιξη , μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τον Αγιο Γεώργιο του Βουνού όπου μέσα στο μοναστήρι υπάρχει κατακόμβη του Αγίου Χαραλάμπου θα δούμε το Παλαιοκαστρο και χρονος ελευθερος στο νησί.  Διανυκτέρευση.

4η ημέρα

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Σήμερα θα κάνουμε προαιρετική εκδρομή με θαλαμηγό στο νησί της Ρω , θα δούμε το σπίτι της κυράς της Ρω , Δέσποινας Αχλαδιώτου , όπου έζησε και ύψωνε κάθε μέρα την Ελληνική σημαία, το μνημείο της (τάφος) και θα επισκεφθούμε το εκκλησάκι του Αη Γιώργη, επιστροφή στο Καστελόριζο. Επίσης με την θαλαμηγό προαιρετικά θα επισκεφθούμε το γαλάζιο σπήλαιο από τα ωραιότερα στη Μεσόγειο με τα χρώματα σε όλο το φάσμα του γαλάζιου και του μπλέ. Χρόνος ελεύθερος . Διανυκτέρευση. 

5η ημέρα

Πρωινό και νωρίς το πρωί αναχωρούμε για την επιστροφή μας στη Ρόδο. Άφιξη στο λιμάνι επιβίβαση στο λεωφορείο και αφού κάνουμε μια στάση για καφέ η φαγητό φθάνουμε στο αεροδρόμιο όπου με πτήση της Aegean Airlines στις 15.45 πετάμε για Θεσσαλονίκη. Άφιξη.

ΤΙΜΗ ΔΙΚΛΙΝΟΥ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: €530
EARLYBOOKING (έως 29 Μαρτίου): €495
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ +€130

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Θες/νίκη-Ρόδος-Θες/νίκη
  • Φόροι αεροδρομίων
  • Μεταφορά από αεροδρόμιο – ξενοδοχείο – αεροδρόμιο
  • Η εκδρομή στη Σύμη
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρόδος – Καστελόριζο – Ρόδος
  • Δύο Δια/σεις στη Ρόδο στο RODOS PALACE με ημιδιατροφή (2 πρωινά και δύο βραδυνά )
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο Καστελόριζο με πρωινό
  • Οι περιηγήσεις στο Καστελόριζο

Δεν περιλαμβάνονται:

Την κρουαζιέρα στο νησί της Ρω και στην γαλάζια σπηλιά , εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους , επιπλέον γεύματα και ποτά , τον φόρο διαμονής ο οποίος πληρώνεται επί τόπου από τους ταξιδιώτες στα ξενοδοχεία και ότι αναφέρεται προαιρετικό

για

οποιαδήποτε

απορία

Scroll to Top